Wednesday, 25 May 2011

sayang, walaupun saya tahu, keluarga saya susah untuk terima awkk tapi awkk tetap cinta saya !

bie.. sayang rase cm nk mnjerit boley x ? jap2 tenox kiri kanan :) HAHAH , tade orang ! boleh jerit neyy peluang baguss :) SAYANG !!! SAYA CINTA AWAK SELAMANYE!! hehe da jerit pon bie , awkk kadang2 pelikk kan dengan tingkah laku saya, kdg2 ada saya pnggil awkk yayunx , yunk and macam2 lagi laaa, pastu bie ckp mestyy syg ad boyy lain kan ? eh tade laa bie :) law ad, org lain ! syg takkan penat2 tulis tentang bie kt sneyy , mishh yuu mushuuuk ! haha ;) AWK CINTA SAYA UNTUK ANAK CUCU salaaa laaa , untuk SELAMANYA ;D awkk mestyy suke kan ? sy posting benda alah neyy untuk awkk , :) awkk mestyy tengah merah muka kan sayang dengan melayan PERANGAI GILA saya :) tapi ape-ape pon awk still layan saya kan sayang :) awk buad saya gembira :) walaupun tiap pagi awk tadew kejott haryy saya kan >< maklumla awkk klw da mmbuta TA HINGAT DUNIA , hampeh =,= dalam kol 8 or 9 or 10 , awkk baru text saya kan ? HAHA mct awk ringkas je 'ai' tapi syg balas "ai mushuukkkkk" haha amek awkk :p AWK SAYA RASE SAYA DA GILA SAYANG KAN AWKK ! MISHHYUUU LA aris lilo :*

Tuesday, 24 May 2011

awakk saya ta mau awakk rampass kekasih saya !

walaupun kekasih sy 2 kawan lama awkk or x ke ? ada saya kesaa ? heii plezz la ngokk ak x layan orang cm kau! walaupun boy ak tuh send chat dulu yg ko melayann tu kenapa ? ko x d otakk ke ? ko pk ko da cukup smpurna ke ? hoyy jangan mimpi ko nk dptt boy aku okayy ! ko x pk ke perasaan ak , law kw jadi aku pon jealous syiakk ! dasar perempuan , heyy nk je ak makii ko! ah bongokk er ko !
pasal ko ak gadoo beso gn boy ak ! heyyy , ak rase law smalam 2 muka kw at depann ak ! da lama makan PENAMPAR SULUNG ak ! nasib baik ak chat je gn kw ! MEYQA-MEYQA aku menyampah gile gn kw ! smpai tujuh keturunan aku ta kan maafkn kw ! APA AKU KESA! aku tau la kw x d boyy so x paya nk mlayann boyy ak ! kw memang perempuan murahan laa !kw ingt dgn care kau neyy boyy ak ley trpikat gn kw ? heyy buduhbuduh JANGAN NAK PERASAN la bongookkkk !

Thursday, 19 May 2011

jom singgah kedai kopi kejapp ;)

 korang,korangg tengokk la ney, saya post untokk korangg, slame ney, saya ta pena tgokk seterokk ney tangan luka , haha , dengarr kate, tergilis mesin adoyaai ! saya terasa like saya pulakk yang terkena, :)

Tuesday, 17 May 2011

saya dengar lagu sayangi aku, by khalifah, huh, feeling tengah melampau-lampau, sedih ad, benci ad, marah ad, sayang ad cinta pon ad, tapi memang ta bley dinafikan memang sedih gilaaa, i need someone now, huh! mane cinta saya hilang , awakk semua tahu x mane cinta saya pergi ? 
sedihh doublee laa dengar lagu ne,  ! haha itu je yangg saya nak said, HAHA cite nk gempak kan ? :)

Sunday, 15 May 2011

cerita cinta saya

cerita ney ad 2 watak, sorang name dea DOMOBUNCHIT sorang lagi DOMOKURUS.. :)
 tiada kaitan antara yang masih hidup atau mati , cite nak cuak kan ?

domobunchit: sayang.....
domokurus: ye bie i'm here :)
domobunchit: i love you so much :)
domokurus: yela tu *masih dalam keegooan*
domobunchit: syg ne x siyes laaa, :( *sedih la konon*
domokurus: erm nak syg siyes ea bie? bole bagi 1 juta duluu *konon blagak siyes*
domobunchit: sayang buad lawak ke ?
domokurus: xdew laa , ad nmpk syg ktawe ke ne ? *dalam keadaan nk menahan ktwa sbenarnya*
domobunchit: hahahahaha ape seyh syg ne, 
domokurus: knape bie ? *muka mintx tapak*
domobunchit: jangan buad muka tempik awk tuu ley x syg ? :D
domokurus: ta bley , kene buad laaa muka ne *ayat mintx pnampar*
domobunchit: sayang taw x ? bie taleyh hidopp tanpe sayang?
domokurus: sayang lagi laaa, :) 
domobunchit: yes syg da siyes :) *muka suke* 
domokurus: buang tebiat ape bie ney *muka x bersalah sambil menahan ketawa*
domobunchit: tebiat yg pelik kan syg bie kuarkan ney ? *muka yang mintk dketawakan*


akhir sekali domokurus pon ketawa terbahak-bahak, domobunchit hanya berkata :) leganya, akhirnya si dia ketawa jugak , HEHE , dlam aty domobunchit bersuka ria :)


betul x awkk cite ne, just untuk ilangkan bosan untukk awk je kann ? HAHA ble bace balik memang tatew motif pape pon , HARAP MAKLUM ,:)

Saturday, 14 May 2011

saya bercherita mengikut gambar

 cerite budakk sopan :) sopan laaa plakk bak kata DOMOBUNCHIT
  
 cerita wanita kerjaya, HAHA nmpakk matured kann? jealous cakap tau, please is the voicemall box for the number 0123456789..tut..tut..

cerite cinta~ antara DOMOBUNCHIT_DOMOKURUS..mishh same awakk laaa

cerite kanakk riang, lalalala saya peace saje ta suke melebayy :p

Wednesday, 11 May 2011

pape tah merepek ?

saya budax baru belajar klaw sala tulun ya tunjuk kan ? bwelk2 HAHA, cinta saya pada domo buncit saya , takkan ad sape2 yang akn brany pisah kan saya dengan domo buncit saya, HAHA papetah merepek domo kuyus ne, HAHA,  grrrr, mishhyuuusomuch laa domo buncitt !